Vughterpoort
Ons familiebedrijf

Ons familiebedrijf

Persoonlijke, professionele & prettige service

Stapt u binnen bij Vughterpoort Autocentrum, dan ontdekt u meteen de vele voordelen van het familiebedrijf. De persoonlijke benadering, nuchterheid en professionaliteit waarmee u wordt ontvangen zijn kenmerkend voor onze zaak. De deur staat altijd voor u open, of u nu komt voor de aankoop van een nieuwe occasion, onderhoud, advies of gewoon voor een kopje koffie!

Bij Vughterpoort Autocentrum kunt u gewoon binnenlopen zonder afspraak. U wordt – indien gewenst – uitgebreid voorzien van advies op maat en u krijgt rustig de tijd om een juiste beslissing te maken. Uiteraard is het inruilen van uw huidige auto ook mogelijk bij ons. Dankzij de ongedwongen sfeer en de persoonlijke, rustige begeleiding zal u zich direct welkom voelen in de showroom.

Wie zijn wij?

autocentrum-vughterpoort-0816-100

Hans Nuyten

Sinds 1976 is Hans Nuyten de gepassioneerde en enthousiaste eigenaar van Vughterpoort Autocentrum. De oprichter van het familiebedrijf is nog steeds erg ambitieus en betrokken, onder meer bij het maken van schade-expertises en taxaties. Samen met zijn twee zoons Roel en Rex staat hij dagelijks klaar voor u en uw (toekomstige) auto.

autocentrum-vughterpoort-0816-041

Roel Nuyten

Roel Nuyten is naast hoofd- verkoper ook onderhoudsadviseur en heeft meer dan 20 jaar ervaring als plaatwerker, schadehersteller en monteur. Van service & onderhoud, financieringsmogelijkheden en verzekeringen tot garantiewerkzaamheden; Roel is graag uw aanspreekpunt en weet eigenlijk overal wel een oplossing voor.

autocentrum-vughterpoort-0816-044

Rex Nuyten

Rex Nuyten is hoofd Inkoop/voorraadmanager en verzorgt tevens  al het online advertentie- en fotomateriaal en is verantwoordelijk voor de inname en controle van alle occasions. Heeft u vragen over één van onze occasions, dan staat Rex  graag voor u klaar.

Roy van der Wielen

Ook Roy van der Wielen maakt al jaren deel uit van de hechte club. Roy is als mede-voorraadmanager en specialist in spotrepair zeer ervaren in het optimaal presenteren van alle occasions. De professionele en verfijnde polijsttechnieken heeft hij uitstekend onder de knie en ook het in en uitbouwen van audiosystemen behoort tot zijn werkzaamheden. Een onmisbare schakel!